Medlemskap i Supporterklubben, varför?

Publicerat 2023-10-08

”Jag stöttar SSK på flera olika sätt, bland annat genom säsongskort och souvenirer – varför ska jag även vara medlem i Supporterklubben?”.

En fråga du kanske ställt dig när du passerar holken utanför hemmastå.

Supporterklubben är officiell supporterförening för Södertälje Sportklubb. Vi arbetar för en levande läktarkultur och värnar om supporterleden i vår förening. Som supporterförening är vi supportrarnas röst mot klubben och klubbens röst mot supportrar, en länk som minskar distansen mellan lag och supporter.

Så varför ska du egentligen bli medlem?

Om du, liksom vi, brinner för Södertälje Sportklubb och värnar om stämningen på läktaren – då är ett medlemskap i Supporterklubben givet. Utan er medlemmar kan vi inte verka som den länk det är tänkt att vi ska vara. Ju högre medlemsantal desto starkare röst har vi gentemot klubben.

Du som medlem kan vända dig till Supporterklubben om du har frågor som du vill ventilera med klubben eller om du har åsikter som du anser behöver nå fram. Supporterklubbens uppdrag är att arbeta för dig, som medlem.

Supporterklubbens arbete är helt transparant där en ekonomisk redogörelse finns tillgänglig för medlemmar inför varje årsmöte. Vidare har Supporterklubben inför i år beslutat att göra protokoll tillgängliga för våra medlemmar i Cardskipper där även ditt medlemskap finns.

Så, vad går dina pengar till?

Det finns i Supporterklubbens stadgar att alla intäkter i föreningen ska gå tillbaka till våra medlemmar. Det gör vi genom att arrangera bussresor, vi subventionerar bussresor, vi tar fram souvenirer och vi anordnar evenemang med klubb och supportrar. Utöver det så brinner vi för en levande läktarkultur där pengar går till arrangemang i samband med hockeyn.

Ditt medlemskap gör skillnad.
Framåt – Uppåt – Tillsammans