Det närmar sig slutspel

Publicerat 2024-03-16

Kära SSKare,

Ett supporterskap är något alldeles speciellt, ibland blåser det motvind och ibland blåser det medvind. Livet känns oftast jävligt enkelt när det blåser medvind. Just nu blåser det medvind för oss SSKare. Känslan inom mig just nu är som en annan SSKare ofta brukar skriva i sociala medier när vi vunnit ”Livet är rättvist”.

Jag tror att vi alla som älskar den vackraste av föreningar är lika hoppfulla som jag inför detta slutspel. Kan det verkligen vara så att vi går hela vägen? Det vet vi först om några veckor. Det enda vi egentligen vet redan nu är att stödet på läktaren kan vara direkt avgörande för om vi går hela vägen eller ej. Av den enkla anledningen skickar jag här en uppmaning till samtliga SSKare, oavsett sektion, snälla var med i lite ramsor då och då. Skrota tanken om att du inte sitter på aktiv sittplats och liknande. Hela arenan är en aktiv sektion under slutspelet. Om klacken undrar om sittplats är redo så gäller inte det enbart sittplatserna intill klacken.

Det finns inget mäktigare än upplevelsen när mycket folk står upp långt ut på långsidan och sjunger med i ramsor. Tillsammans kommer vi kunna få väggarna och taket i Templet att vibrera, tillsammans kommer vi kunna lyfta grabbarna till seger och det är också tillsammans vi kan skapa en stämning och inramning som får våra motståndare ur balans!

Tillsammans ska vi slå ut Bofors till att börja med! Glöm inte bort att bidra med röstresurser, oavsett sektion!
Ses i Templet, väl mött!

-Robin Swampen Johansson

Boka här