Ett stort tack – det här gör vi med prispengarna

Publicerat 2020-03-18

Under gårdagen blev det officiellt att Supporterklubben kom på en andraplats i ”Årets Fans”. Ett pris som spelare i ligan röstar fram där syftet är att belöna det lag vars fans bidragit med stöd, god stämning, tifon och annat som uppskattas av spelarna i ligan.

Dessa pengar har vi valt att köpa fiktiva biljetter för, där summan på 30 000 oavkortat tillfaller Södertälje Sportklubb. Detta eftersom att säsongen fick ett abrupt slut vilket innebär en ekonomisk förlust på grund av uteblivna matcher. Vår älskade förening behöver oss som mest just nu och av den anledningen uppmanar vi alla att köpa biljetter via följande länk:

https://biljetter.sodertaljesk.se/fyllhemplet

Tidigare finns ett publikrekord på 11 079 personer, vi tror att vi tillsammans kan slå detta rekord genom de soffbiljetter vi har möjlighet att köpa.

Innan säsongen avbröts hade vi, tillsammans med de andra två vinnande supporterföreningarna, beslutat oss för att ge hälften av prispengarna till våra damer och resterande till den nybildade Hockey Supporterunionen, HSU. Men efter säsongens plötsliga avslut har vi alla enats om att dessa pengar behöver gå till respektive förening och i vårt fall Södertälje Sportklubb. En ekonomiskt stabil förening är även det en viktig aspekt för vårt damlag. Vi i Supporterklubben hoppas att på ett eller annat sätt kunna hjälpa damerna under kommande säsong. För att hjälpa HSU har vi beslutat att ge ett startkapital om 5000 kr.

Ett stort tack till er.
Det är tillsammans med er supportrar som vi vunnit detta pris, utan er hade det aldrig varit möjligt.

Vi hoppas att ni vill vara med på vår fortsatta resa, detta kan du vara genom att förnya ditt medlemskap eller genom att bli medlem om du inte tidigare varit det. 

Tillsammans är vi starka!