Ett stort tack!

Publicerat 2020-03-17

Idag blev det officiellt att Supporterklubben kom på en andraplats i ”Årets Fans”. En omröstning som Hockeyallsvenskan anordnar bland alla spelare.


Vi i Supporterklubben är väldigt stolta och glada över att vinna detta ärofyllda pris. Det hade inte varit möjligt utan er medlemmar. 

Tillsammans har vi skapat en stämning i arenan, tillsammans har vi också stöttat laget från en 14e plats till en slutspelsplats. 


Vi tycker dock i detta att det är viktigt att belysa att alla supporterföreningar arbetar otroligt hårt efter de förutsättningar som finns. Alla supporterföreningar gör ett gediget arbete för den förening de älskar och det tycker vi är imponerande eftersom att vi vet vilken tid och energi det kräver.

Under säsongen har vi arbetat för en positiv läktarkultur tillsammans med Södertälje Sportklubb. Delvis kan det återfinnas i att vi inför säsongen valde att flytta den aktiva sittplatsen till sektion K, vi ger våra medlemmar en gratis klackbiljetter varje månad samt så införde vi gratis klackbiljetter för alla under 19 år. 

Utöver det har vi arbetat för att förbättra förutsättningarna som återfinns i hockeyallsvenskan. Där deltog vi bland annat i utredningen gällande seriesystemet och var initiativtagare till diverse öppna brev vilka var gemensamma uttalanden från supporterföreningar. Vi är även en av de supporterföreningar som stod som initiativtagare till HSU, Svenska Hockeysupporterunionen. 

Vi har tagit flera kliv som supporterförening. För att nämna något har vi bland annat tagit hjälp av flera personer som gjort reportage i sociala medier, en Youtubekanal har startats och vi har fått hjälp med diverse grafisk design.

Det är en lång väg kvar att gå och vi ser mycket framemot att kunna jobba mot detta som styrelse tillsammans med er medlemmar.

Vi hoppas givetvis att ni vill vara med på vår fortsatta resa, vi behöver ditt medlemskap för att kunna arbeta för en positiv läktarkultur och en svensk hockey som vi eftersträvar.

Inom kort kommer vi att skicka ut en förnyelse av medlemskapen, där vår förhoppning är att ni vill förnya medlemskapen. Vår förhoppning är också att ni som tidigare inte varit medlemmar vill bli det kommande säsong.

Ett stort tack från oss i Supporterklubben till er alla, vi är stolta och kan inte nog belysa att vi gör det här tillsammans med er. För föreningen vi älskar. Tillsammans är vi starka!

Framåt – Uppåt – Tillsammans