Hemvändarmatchen 2018!

Publicerat 2018-12-26

Södertälje SK – Västerås IK 181229

På lördag är det dags för årets hemvändarmatch där Västerås IK gästar Scaniarinken.
Vi har tillsammans med vår partner Templet Bar tagit fram en förmånlig agenda för dagen och uppmanar nu till gemensam pubsamling för en trevlig uppladdning som sedan avslutas med gemensam bussfärd till Scaniarinken där man kan fortsätta uppladdningen fram till matchstart.
Vi uppmanar även så många som möjligt att ”hemvända” till klacken under lördagens match, allas röster behövs!

Praktisk info om gemensam uppladdning inför match

11.00 – 12.57:
Vi samlas på Templet Bar på Centralen i Södertälje centrum, där det finns viss mat samt dryck för extra förmånliga priser.
Under denna tidsperiod kommer ålderskontrollen att flyttas från entrén till baren, därav är minderåriga välkomna i vuxet sällskap för att kunna vara en del av gemenskapen!

Vi kommer ha en representant vid ett bord precis innanför entrén under hela tidsperioden som man kan ställa frågor till om det är något man undrar över samt att man kommer kunna teckna medlemskap i Supporterklubben direkt på plats hos vår representant, betalning sker då med kort eller swish.

Happy hour under denna tidsperiod, stor stark 25:- samt läsk 20:-

Rabatterat pris gäller även dessa utvalda rätter:
– Pasta Carbonara, Pytt i panna samt Kyckling curry med ris för 99:- inkl. en stor stark, alternativt med alkoholfri dryck för 89:-

12.57 – 15.15:
12.57 tar vi gemensamt buss 758 som går från Södertälje C ut till Scaniarinken för att fortsätta uppladdningen fram till matchstart.
Även i Scaniarinken kommer vi mötas av fina happy hour priser på både mat och dryck då det vankas julfest i Rinkside bar.
För mer info om SSK:s julfest i Scaniarinken, klicka här!

Har du inte bokat biljetter till matchen ännu?
Ingen fara, tryck på ”Boka här” nedan och gör det omgående!

Vila strupen och var rädda om er, på lördag ska vi lyfta laget några nivåer och tillsammans ska vi ta hem 3p!

Boka här