LeksandAway

Publicerat 2019-01-10

NU LANSERAR VI ÄNTLIGEN SÄSONGENS BORTARESA!

Lördagen 26/1 är det äntligen dags för säsongens bortaresa. Då rullar Supporterklubben mot Leksand med tre bussar!

På grund av tidigare incidenter på bussarna till Oskarshamn så är det här vår sista chans att bevisa för Björcks att de ska bibehålla ett samarbete med oss. Vi i Supporterklubben ser samarbetet med Björcks Resor som långsiktigt. Det är för oss ett viktigt samarbete för att vi överhuvudtaget ska kunna anordna bussresor.


För att vi ska göra denna bussresa så bra som möjligt krävs det en del saker från er resenärer:
Det är helt okej att dricka alkohol på bussen, om du är över 18 år. Alkoholen ska dock förtäras med måtta. Ni riskerar delvis att bli nekada inträde i Tegera Arena om ni är för berusade. Om ni blir tillsagd av reseledaren att sluta dricka alkohol så ska ni lyssna på detta, om inte så riskerar ni att bli avslängda från bussen. Detsamma gäller om vi anser att ni stör busschauffören.
Vi kommer ha kortare stopp längs vägen, var dessa stopp ska ske bestäms av busschaufför i samråd med reseledarna. Det kommer inte ske ett stopp enbart för att det skriks om det i bussen, vi stannar vid lämplig plats.
Är toaletterna på bussen fulla så finns det ingenting vi kan göra åt det.
Slå inte på bussanordningen! Supporterklubben riskerar böter om något i bussen går sönder. Vi klappar med händerna.

Vi kräver att ni som resenärer har respekt för det busschauffören säger, att ni inte förstör eller skadar bussen. Vi kräver också att ni lyssnar på det reseledarna säger. De har, tillsammans med busschauffören, det yttersta ansvaret för bussen. Vid misskötsel riskerar Supporterklubben böter, men också att bli av med sitt samarbete med Björcks Resor. Om du som resenärer missköter dig så riskeras du att bli avstängda från att åka med Supporterklubben på bortaresor igen.

Du är väl inbokad på resan redan? Vi har ett fåtal platser kvar, hjälp oss att rulla med tre fulla bussar.
För dig som bokat tidigare så är priset 100 kr om du är medlem i Supporterklubben, vilket går till en ståplatsbiljett. För er som bokat lite senare så är priset 150 kr om du är medlem i Supporterklubben, vilket också går till en ståplatsbiljett.
Är du inte medlem i Supporterklubben så är priset 350 kr om du bokat tidigare. 400 kr om du bokat senare.

Medlemskap måste ha ordnats innan avresa. Det finns ingen möjlighet att bli medlem på bussen för att få ett billigare pris. Det kommer INTE finnas möjlighet att betala med kontanter. Vi tar ENDAST kort och swish på bussarna.

Bussarna kommer att rulla klockan 10:30 från stadshuset. Se till att vara i tid, bussen väntar inte på någon! Det kommer heller inte vara några matstopp på vägen, så se till att ha med dig mat på bussen.

Det kommer finnas möjlighet att hämtas upp i Nykvarn och Strängnäs, men detta MÅSTE meddelas till oss innan. Skicka därför ett meddelande om detta direkt till oss genom någon av följande kontaktformulär:
resor@supporterklubben.nu
https://www.facebook.com/supporterklubbe/
https://twitter.com/supporterklubbe

Vänta inte, boka in dig på resan via boka-knappen längst ner på sidan! Denna bortaresa vill du inte missa.

Vi är i behov av sponsring till denna resa så känner du att du som privatperson eller ditt företag vill vara med och bidra till att denna resa blir möjlig? Eller känner du någon som vi bör kontakta som kan vara intresserad av att sponsra?
Vänligen kontakta oss i så fall genom info@supporterklubben.nu 

Hjälp oss även sprida ordet under följande hashtags: #KamelKaravan #twittssk #Leksandaway

Vänliga hälsningar 
Supporterklubben