Robin tackar för sig.

Publicerat 2022-11-15

Kära SSK bröder och systrar,

Jag är inne på mitt sjätte verksamhetsår i Supporterklubbens styrelse och känner mig oerhört tacksam över förtroendet som ni medlemmar gett mig. Ett förtroende som jag anser att jag tagit på stort allvar och förvaltat med stor ödmjukhet.

Under dessa 5år och 6mån som hittills är avklarat så skulle jag själv beskriva det som att jag varit en frisk fläck som bidragit med otroligt hårt arbete och engagemang.

Det har varit några intensiva och roliga år där vi i Supporterklubbens styrelsen bl.a. är en av dom stora anledningarna till att supportrarna runt om i landet numera har en central part som försvarar deras intressen och värnar den svenska supporter och läktarkulturen. 

Jag är otroligt stolt och tacksam över att ha fått vara en del av detta arbete och lag! 

Ibland behöver det fattas jobbiga beslut och detta var ett sådant men det har pga personliga skäl blivit dags att tacka för mig och kliva åt sidan vilket jag även meddelat föreningens ordförande, Mikaela Gustavsson, tidigare idag.

Mitt fokus behövs på annat håll och jag har efter ordentligt övervägande kommit fram till att ett avslut tyvärr är ett måste.

Jag vill rikta ett riktigt, riktigt stort tack för ert förtroende och ett gott samarbete till alla medlemmar, supportrar, klubbens personal och alla andra där ute som jag har haft att göra med under åren! 

Sist men inte minst vill jag även rikta ett stort tack till mina styrelsekollegor som också blivit ens goda vänner!

Med det sagt så slipper ni dock inte mig i Templet framledes, min närvaro kommer dock vara väldigt begränsad en tid framöver och jag hoppas vi supportrar äntligen ska få vara med och uppleva dom framgångar som klubben och dess historia faktiskt förtjänar.

Väl mött i Templet!