Tillsammans är vi de som driver supporterkulturen framåt.

Publicerat 2019-05-01

Vi i Supporterklubben arbetar alltid för att växa och utvecklas. Förra säsongen klarade vi vårt mål med att öka vårt medlemsantal, men i år vill vi bli ännu starkare. Därför jobbar vi nära SSK för att ta fram erbjudanden och förmåner för dig som medlem i Supporterklubben.

Supporterklubben är medlemmarnas röst till Södertälje Sportklubb, ditt medlemskap gör vår röst starkare. Som medlem i Supporterklubben stödjer du en supporterförening som arbetar hårt för att utveckla SSKs läktarkultur men också en supporterklubb som gör allt för Södertälje Sportklubbs bästa.

Ditt medlemskap hjälper oss och det ideella arbete vi gör. Men för oss är det också viktigt att du får något tillbaka av ditt medlemskort. Vi arbetar ständigt för att ge er de bästa möjliga medlemsförmånerna. Eftersom vi har ett nära samarbete med SSK så kan vi därför nu presentera några förmåner som vi tillsammans tagit fram.

Vi kommer under eftermiddagen göra det möjligt för dig att bli medlem i Supporterklubben, håll utkik i våra sociala medier.

MEDLEMSFÖRMÅNER:

  • Som medlem i Supporterklubben så rabatteras ditt All Inclusive-säsongskort med 500 kronor. Detta gäller på utvalda sektionerna, klacken och aktiv sittplats. Detta erbjudande kommer fungera så fort SSK väljer att släppa säsongskorten, vi kommer informera er när detta gäller.
  • I All Inclusive-kortet så ingår två komplisbiljetter samt gratis bortamatcher, eftersom biljett ingår i All Inclusive-kortet. Vilka matcher dessa blir kommer släppas senare. I detta säsongskort ingår också eventuellt kval och playoff.
  • Som medlem i Supporterklubben har du en egen supportermeny som är rabatterade om du visar upp ditt medlemskort, gäller i kiosken vid hemmastå.
  • Medlemmar i Supporterklubben kommer få en gratisbiljett till klacken varje månad, vi kommer tillsammans med SSK avgöra vilken match som gratisbiljetten gäller för.
  • Som medlem i Supporterklubben får du utöver detta också billigare bortaresor.
  • Som medlem i Supporterklubben får du köpa våra souvenirer till ett billigare pris. Vissa souvenirer tas endast fram för medlemmar.

Vi arbetar också, tillsammans med SSK, på flera medlemsförmåner vilka vi hoppas kunna delge er snarast. Utöver detta arbetar vi med att hitta fler medlemsförmåner hos andra samarbetspartners. Vill ditt företag vara med på denna resa tillsammans med oss? Kontakta oss: info@supporterklubben.nu.

Vi kommer under veckan släppa fler roliga nyheter, se därför till att hålla utkik i våra sociala medier.

Framåt – Uppåt – Tillsammans