Bli medlem för säsongen 19/20

Publicerat 2019-04-30

Äntligen är tiden kommen!
Nu går det att teckna medlemskap för säsongen 19/20.

Vi kommer jobba ännu hårdare på medlemsförmåner i år jämfört med vad vi gjort tidigare år. Redan nu finns det några riktigt fina erbjudanden som vi jobbat fram tillsammans med SSK. Bland annat kommer du som medlem i supporterklubben få 500 kr rabatt på ditt all inklusive-kort i år när du väljer klacken samt aktiv sittplats.
De klara medlemsförmånerna kan du läsa om här:
https://supporterklubben.nu/tillsammans-ar-vi-de-som-driver-supporterkulturen-framat/

Observera att vi har gått över till digitala medlemskort. Det innebär att du som ansöker om medlemskap kommer få ladda ner en app, där finns kortet samt de medlemsförmåner som kommer finnas för dig som medlem. Det innebär att nyheter och andra förmåner kommer vara enklare för er att ta del av, genom denna app.

Just nu jobbar vi med att försöka ordna så våra medlemmar kan ladda ner sina gratisbiljetter för säsongen direkt i appen. Det är också en bra informationskanal för oss när vi vill nå ut till er medlemmar med information.

Du som var medlem förra säsongen kommer behöva förnya ditt medlemskap genom medlemslänken, detta eftersom medlemskap i Supporterklubben endast gäller för en säsong.

Ta chansen och bli medlem redan idag genom att trycka på ”boka här” knappen längst ner på sidan och följ instruktionerna.

Tillsammans är vi starka!

Boka här